Oppkjøp av systemleverandører går under radaren til Konkurransetilsynet
12/05/2017
Gjeldsettergivelse – skattemessige konsekvenser for skyldneren
31/08/2017
Vis alle

Ny rådgiver og autorisert regnskapsfører

1. mars 2017 styrket vi i Brumunddal Regnskap AS vår kompetanse og kapasitet ved ansettelse av Hans Otto Skaug (53) som rådgiver og autorisert regnskapsfører. Hans Otto har lang erfaring fra bransjen med bl.a. økonomisk rådgivning, bedriftsrådgivning, skatterådgivning, foretaksservice, årsregnskap, ligningsdokumenter, regnskap, lønn og fakturering.

I perioden 2004-2011 så var Hans Otto også ansatt hos oss i Brumunddal Regnskap som autorisert regnskapsfører, og søkte i 2011 nye utfordringer som økonomirådgiver hos ØkCon AS. Der han har hatt et meget suksessfullt og lærerikt opphold og fått særlig god praksis på rådgivning.
Vi er veldig fornøyd med å ha Hans Otto med oss på laget igjen, og setter stor pris hans faglige og personlige egenskaper.
Ta gjerne kontakt dersom dere har et behov for rådgivning og regnskap.