Foreslått ny skatteregel vil ramme norsk næringsliv hardt
19/08/2022
Regnskap Norge støtter presiseringer i sikkerhetsventilen for næringseiendom
25/08/2022
Vis alle

Vi søker flere dyktige folk

Har du erfaring fra regnskaps eller revisorbransjen og ønsker bli en del av en dyktig gjeng regnskapsførere?

Stillingannonse på https://www.finn.no/267774929

Da har vi en mulighet du ikke kan gå glipp av!
Arbeidsgiver: Brumunddal Regnskap AS
Stillingstittel: Autorisert Regnskapsfører
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast

Brumunddal Regnskap er et veletablert regnskapskontor med sentral beliggenhet. Hos oss jobber dyktige og trivelige regnskapsførere som tilbyr våre kunder god og trygg oppfølging. Vi gjør vårt ytterste for å yte service, overholde frister og leverer av høy kvalitet. Bedriften holder til i fine lokaler i M-huset i Brumunddal med bakeriutsalg i 1 etasje. Arbeidstedet er preget av et meget godt arbeidsmiljø, med høy trivsel hvor våre 10 medarbeidere samarbeider godt. For oss er det viktig å ta vare på våre ansatte og det sosiale miljøet. Årlig gjennomfører vi både en reise, samt en sosial dag i nærmiljøet.